06 14 36 64 65
Voor een solide oplossing!

  • KG Solid Design =
    Uw technisch tekenbureau

  • 1

Technisch tekenbureau Baarn

KG Solid Design vormt voor een groeiend aantal opdrachtgevers in Baarn hét technisch tekenbureau. We verzorgen voor hen oplossingen voor werktuigbouwkundige vraagstukken.

Klanten uit Baarn roepen onze hulp incidenteel maar ook structureel in.

Daarbij focussen we ons met name op de kleinere opdrachten. Niet omdat we het grotere werk niet aankunnen, maar vooral omdat we uit ervaring weten dat dit soort werkzaamheden regelmatig op de lange baan worden geschoven ten faveure van grotere opdrachten.

Wanneer u dit soort werkzaamheden uitbesteedt aan KG Solid Design, zorgen we ervoor dat u zich kunt richten op grotere opdrachten, terwijl u er wél zeker van kunt zijn dat uw kleinere klus professioneel wordt aangepakt.

Maar u kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor grotere projecten. We kunnen u zowel ondersteunen als het hele project voor u uitvoeren.

U kunt ons inschakelen voor:

  • Het omzetten van 2D-tekeningen naar 3D-modellen
  • Van schets tot aan complete werktekeningenpakket
  • Aanpassen van bestaande modellen en tekeningen
  • Digitaliseren van bestaand tekenwerk en/of schetsen
  • Het ontwerpen en uitwerken van prototypes

Wij werken met het 3D CAD-programma Solidworks. Dit gebruiken we om modellen te maken in 3D. Met Solidworks kunnen we ook afbeeldingen aanleveren voor bijvoorbeeld brochures en handleidingen. De mogelijkheid bestaat om 3D PDF's te genereren, die de gebruiker aan alle kanten kan bekijken.

Bent u ook opzoek naar een geschikte partij in Groiningen voor al uw technisch tekenwerk, ontwerp van prototypes, uw 2D-tekeningen omzetten naar 3D-modellen en modificatie van uw product of machine?

Technisch tekenbureau KG Solid design staat voor u klaar in Baarn.