06 14 36 64 65
Voor een solide oplossing!

  • KG Solid Design =
    Uw technisch tekenbureau

  • 1

We denken graag met u mee!

Onder een prototype verstaan we een product of ontwerp dat voor het eerst geproduceerd wordt en dat bij succes aan de basis zal staan van een serie producten. We kunnen u helpen met het ontwerpen van een prototype vanuit iedere situatie; dus zowel vanuit kladtekeningen als wanneer u het product alleen in uw hoofd hebt.

Wij zijn specialist in het meedenken met klanten over hun prototypes. We denken mee over het ontwerp en de functionaliteit van nieuwe apparaten en machines en maken desgevraagd een ontwerp in 3D.

Van gesprek tot ontwerp

Doorgaans gaan we met onze klant in gesprek, om te peilen wat de wensen en gedachten over de nieuwe machine, apparaat of toepassing zijn. Vervolgens werken we de schetsen die we tijdens dat gesprek maken uit tot een 3D CAD-model. Van daaruit werken we samen met de klant tot er uiteindelijk een model ontstaat dat zoveel mogelijk aan alle wensen voldoet. Is het ontwerp akkoord, dan zorgen we ervoor dat alle werktekeningen ook daadwerkelijk uitgewerkt worden, zodat het prototype in productie kan.

U wilt uw prototype nader uitgewerkt zien?